Åkarpsgården

Produkter

Lammlåda!

Vi säljer köttlådor av lamm.
Det finns olika valmöjligheter för hur just din låda ska se ut.

Ni kan välja att köpa ett helt lamm om ca 20 kg eller det kanske passar just er bättre med ett halvt om ca 10 kg!
Priset för en hel låda är 95 kr/kg och för en halv låda blir priset 105 kr/kg, den exakta vikten på varje låda kan variera något, därför anges priset per kg! Bitarna ligger i välförslutna påsar som i sin tur är förpackade i en plomberad låda. Köttet transporteras direkt från styckningslokalen till avlämningsplatsen i en obruten kylkedja.
Vi erbjuder kött under flera tillfälle med start på sensommaren!

Våra djur föds upp på enbart gräs (ensilage under vinterhalvåret), naturligtvis tillförs livsviktiga mineraler och vitaminer när det behövs men inget kraftfoder. Lammen föds inomhus i mars/april och går sedan tillsammans med sina tackor direkt ut på våra vackra naturbete, beten där det finns en variationsrik fauna med flertalet örter och grässorter. Detta gör att varje individ får en lugn och naturlig uppväxt, vilket också resulterar i ett mycket hälsosammare kött.
För att beställa en lammlåda fyller man i formuläret längre ner på sidan. När ni skickat er beställning kommer ni att få en bokningsbekräftelse från oss!

Välkommen med er beställning
My o Stefan

Beställningsformulär

[contact-form 3 "Bestallning"]

Lammskinn!

Vi säljer även lammskinn, vita och gråa. Underbart mjuka skinn med riktig lyster, beredda i Tranås. Våra skinn gör sig utmärkt i inredningen, som vantar och mössor eller varför inte som “babyskinn”, eftersom de är tvättbara i maskin, 30° kan man verkligen använda skinnen, i vardagen såväl som till vacker prydnad. Precis som det ska vara tycker vi. Lammskinnen kan fås i 3 olika längder på pälsen, 35 mm, 18 mm och oklippt (dock ej tvättbart i maskin). De absolut flesta skinnen är antingen vita eller grå, men det dyker ibland upp udda varianter med mörka toppar, ålar, och enstaka grå lockar mot ett i övrigt vitt skinn. Vill du veta mer om vad som finns just nu och vad som går att beställa, är du väldigt välkommen att kontakta oss.

Priserna varierar beroende på skinnen. Säkrast är att kontakta oss för exakt pris!